• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3807Konradssons Le Crete Terra Vit Octagon 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-le-crete-terra-vit-octagon-ink-svart-tozz-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Le-Crete-vit_6230.jpgInStock1479SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/octagon-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/schackmonstrat-klinker<p>Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma. Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg. Le Crete är frostsäker och kan med fördel användas utomhus.</p> 1849
-20%

Konradssons Le Crete Terra Vit Octagon 20x20 cm

Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma (tozz ingår ej). Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg.

Antal tozzar per m2: 25 st. Dessa ingår ej och kan ses längre ned på sidan under relaterade produkter.
konradssons
1479 SEK / m2
1849 SEK / m2

Artikelnummer: 7708

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory