product
3806Konradssons Le Crete Terra Svart Octagon 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-le-crete-terra-svart-octagon-ink-vit-tozz-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Le-Crete-svart_6228.jpgInStock1458SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/octagon-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/schackmonstrat-klinker<p>Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma (ingår ej). Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg. Le Crete är frostsäker och kan med fördel användas utomhus.</p> 1458
Konradssons Le Crete Terra Svart Octagon 20x20 cm
Konradssons Le Crete Terra Svart Octagon 20x20 cm

Konradssons Le Crete Terra Svart Octagon 20x20 cm

konradssons
Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma (tozz ingår ej). Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg.
1458 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7707

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma (ingår ej). Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg. Le Crete är frostsäker och kan med fördel användas utomhus.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmOctagon 20x20
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop