• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3806Konradssons Le Crete Terra Svart Octagon 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-le-crete-terra-svart-octagon-ink-vit-tozz-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Le-Crete-svart_6228.jpgInStock1590SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/octagon-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/schackmonstrat-klinker<p>Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma (ingår ej). Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg. Le Crete är frostsäker och kan med fördel användas utomhus.</p> 1590

Konradssons Le Crete Terra Svart Octagon 20x20 cm

Serien Le Crete från Konradssons kakel kan kombineras med både de svarta plattorna och de vita plattorna för att skapa ett schackrutemönstrat golv. Plattorna är octagonformade och finns med svart och vit tozz eller dekor tozz med blomma (tozz ingår ej). Le Crete är ett populärt kakel och klinker som passar bra för golv och vägg.
konradssons
1590 SEK / m2

Artikelnummer: 7707

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop