product
3655Konradssons Granito iberia rosa 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-granito-iberia-rosa-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/9091_6085.jpgInStock428SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/rosa-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-for-garagebilhall<p>Konradssons Granito serie är en extremt tålig och stark platta för tuffa miljöer. Plattorna kan med fördel användas till entréer, trappor, garage och carport då serien är frosttålig. Granitö finns i flera storlekar och olika färger.</p> 428
Konradssons Granito iberia rosa 20x20 cm
Konradssons Granito iberia rosa 20x20 cm

Konradssons Granito iberia rosa 20x20 cm

konradssons
Konradssons Granito serie är en extremt tålig och stark platta för tuffa miljöer. Granito finns i flera storlekar och olika färger.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan ovan.
428 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9091

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Konradssons Granito serie är en extremt tålig och stark platta för tuffa miljöer. Plattorna kan med fördel användas till entréer, trappor, garage och carport då serien är frosttålig. Granitö finns i flera storlekar och olika färger.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgRosa
Tjocklek i mm8
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop