product
3446Konradssons Cement Oxo 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-cement-brun-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/brun_5763.jpgInStock252SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhusCement är en stilren och prisvärd serie utav klinkerplattor i fyra färger och 6 olika storlekar. Plattorna har ett härligt liv som skapar en livfull miljö och har ett cement liknande utseende. En platta som passar i de flesta miljöer både på golv och vägg, i ett badrum eller en hall. 315
Konradssons Cement Oxo 20x20 cm

Konradssons Cement Oxo 20x20 cm

konradssons
Cement serien - en klinkerserie från Konradssons kakel perfekt lämpad för ett badrumsgolv eller ett hallgolv. Finns i fyra olika färg och i 6 storlekar.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
252 SEK / m2
315 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5812

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Cement är en stilren och prisvärd serie utav klinkerplattor i fyra färger och 6 olika storlekar. Plattorna har ett härligt liv som skapar en livfull miljö och har ett cement liknande utseende. En platta som passar i de flesta miljöer både på golv och vägg, i ett badrum eller en hall.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgBrun/Beige
Tjocklek i mm6,7
MaterialKlinker
PEI-värde3
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop