product
3433Konradssons Cement Ivory 10x10 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-cement-beige-10x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Cement-Ivory-10x10-cm.pngInStock460SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhusCement är en stilren och prisvärd serie utav klinkerplattor i fyra färger och 6 olika storlekar. Plattorna har ett modernt härligt liv som skapar en livfull miljö och har ett cement liknande utseende. En platta som passar i de flesta miljöer både på golv och vägg, i ett badrum, tvättstuga eller en hall. Plattorna kan sättas både på golv och vägg inomhus. 460
Konradssons Cement Ivory 10x10 cm

Konradssons Cement Ivory 10x10 cm

konradssons
Cement serien - en klinkerserie från Konradssons kakel perfekt lämpad för ett badrumsgolv eller ett hallgolv. Finns i fyra olika färg och i 6 storlekar.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
460 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5816

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Cement är en stilren och prisvärd serie utav klinkerplattor i fyra färger och 6 olika storlekar. Plattorna har ett modernt härligt liv som skapar en livfull miljö och har ett cement liknande utseende. En platta som passar i de flesta miljöer både på golv och vägg, i ett badrum, tvättstuga eller en hall. Plattorna kan sättas både på golv och vägg inomhus.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm10x10
YtaMatt
FärgBrun/Beige
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop