• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4061Konradsons Cement Ivory 30X60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradsons-cement-beige-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-cement-beige_6735.jpgInStock495SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhusCement är en stilren och prisvärd serie utav klinkerplattor i fyra färger och 6 olika storlekar. Plattorna har ett härligt liv som skapar en livfull miljö och har ett cement liknande utseende. En platta som passar i de flesta miljöer både på golv och vägg, i ett badrum eller en hall. <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Vägg:</B> Ja <B>Golv:</B> Ja <B>Frostsäker:</B> Nej <B>Hall:</B> Ja <B>Badrum:</B> Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>619
-20%

Konradsons Cement Ivory 30X60 cm

Cement serien - en klinkerserie från Konradssons kakel perfekt lämpad för ett badrumsgolv eller ett hallgolv. Finns i fyra olika färg och i 6 storlekar.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan ovan.
konradssons
495 SEK / m2
619 SEK / m2

Artikelnummer: 5819

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory