• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
11531Arredo Klinker Jade Grey 450x900 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-jade-grey-450x900-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-jade-grey-450x900-mm-1-stonefactory.jpgInStock595SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenKlinker Jade är en platta i granitkeramik. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Jade har semipolerad yta som påminner om kalksten. Passar bra både på golv- och vägg. Vacker, slitstark och lätt att hålla rent. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Semipolerad</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>450x900 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>10</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>1.215</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>884
Arredo Klinker Jade Grey 450x900 mm

Arredo Klinker Jade Grey 450x900 mm

arredo
Semipolerad platta av slitstark granitkeramik.
595 kr
884 kr
490 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 1.22m2

74 st

Artikelnummer: 503842-08

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Jade är en platta i granitkeramik. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Jade har semipolerad yta som påminner om kalksten. Passar bra både på golv- och vägg.
Vacker, slitstark och lätt att hålla rent.
Varumärke Arredo
Färg Grå
Yta Semipolerad
Kant Rak
Mått 450x900 mm
Tjocklek 10
Antal m2/ förp 1.215
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,215
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop