product
12311Arredo Klinker Gres Kallisto K9 Grey 297x297 mm Trappnoshttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/arredo-klinker-gres-kallisto-k9-grey-297x297-mm-trappnos?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-gres-kallisto-k9-grey-297x297-mm-trappnos-stonefactory.jpgInStock66SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-for-trapporGres Kallisto är en platta som tål de allra tuffaste förhållanden. Serien finns i flera färger. Kallisto är även utmärkt att använda för att klä in trappor etc. med tillhörande räfflad yta och trappnos för enkel läggning i trappor. I serien finns även klara socklar. Tjocklek: 7mm Finish: Matt Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Nej Frostsäker: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.83
Arredo Klinker Gres Kallisto K9 Grey 297x297 mm Trappnos

Arredo Klinker Gres Kallisto K9 Grey 297x297 mm Trappnos

arredo
Arredo Gres Kallisto är en mycket tålig platta för miljöer med mycket hårt slitage. Enkel att behandla och underhållsfritt.
66 SEK / st.
83 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 265979

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Gres Kallisto är en platta som tål de allra tuffaste förhållanden. Serien finns i flera färger. Kallisto är även utmärkt att använda för att klä in trappor etc. med tillhörande räfflad yta och trappnos för enkel läggning i trappor. I serien finns även klara socklar.
Tjocklek: 7mm Finish: Matt Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Nej Frostsäker: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop