• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
12308Arredo Klinker Gres Kallisto K10 Grafit Sockel 72x297 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/arredo-klinker-gres-kallisto-k10-grafit-72x297-mm-sockel?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-gres-kallisto-k10-grafit-72x297-mm-sockel-stonefactory.jpgInStock120SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhusGres Kallisto är en platta som tål de allra tuffaste förhållanden. Serien finns i flera färger. Kallisto är även utmärkt att använda för att klä in trappor etc. med tillhörande räfflad yta och trappnos för enkel läggning i trappor. I serein finns även klara socklar. Tjocklek: 7mm Finish: Matt Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Nej Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.120

Arredo Klinker Gres Kallisto K10 Grafit Sockel 72x297 mm

Arredo Gres Kallisto är en mycket tålig platta för miljöer med mycket hårt slitage. Enkel att behandla och underhållsfritt.
arredo
120 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 265956

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory