product
11526Arredo Klinker Galaxy Costantin 100x600 mm Sockelhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/arredo-klinker-galaxy-costantin-100x600-mm-sockel?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-galaxy-costantin-100x600-mm-sockel-1-stonefactory.jpgInStock63SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhusGalaxy är en mattglaserad platta med skarp rak kant. Den är gjord i tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på vägg eller golv. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Ljusgrå</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt </td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>100x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>9,5</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-3 veckor</td> </tr> </tbody> </table>79
Arredo Klinker Galaxy Costantin 100x600 mm Sockel

Arredo Klinker Galaxy Costantin 100x600 mm Sockel

arredo
Klinker Galaxy - snygg, mattglaserad platta med rak kant.
63 SEK / st.
79 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ZI6159HF010

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Galaxy är en mattglaserad platta med skarp rak kant. Den är gjord i tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på vägg eller golv.
Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent.
Varumärke Arredo
Färg Ljusgrå
Yta Matt
Kant Rak
Mått 100x600 mm
Tjocklek 9,5
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-3 veckor

Specifikationer

VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop