product
11748Arredo Klinker Archgres Marfill 95x600 mm Sockelhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/arredo-klinker-archgres-marfill-95x600-mm-sockel?channelCountry=SEInStock116SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhusSockel tillhörande klinker i Archgres-serien. En sockel i keramisk klinker ger en enhetlig, komplett känsla till plattsättningen. Denna sockel är betydligt mer slitstark än en träsockel och passar därför utmärkt i miljöer som ofta städas. Archgres är en slitstark, frostsäker och reptålig oglaserad keramisk klinkerplatta som tagits fram för att användas inom alla typer av projekt. Den kan med fördel användas i hemmet men även i offentliga miljöer med stora krav på hållbarhet. Archgres kommer i sju olika färger och har en modern matt finish som passar utmärkt i både i hem- och offentliga miljöer. Archgres kan sättas både på vägg och golv, inomhus eller utomhus. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Terra Tinta</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Ljusbeige</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>95x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal/förp</td> <td>18 st</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>10 mm</td> </tr> <tr> <td>Sättyta</td> <td>Vägg och golv</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde</td> <td>Inomhus eller utomhus</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>145

Arredo Klinker Archgres Marfill 95x600 mm Sockel

arredo
Sockel tillhörande klinker i Archgres-serien.
116 SEK / st.
145 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: TTAR02BN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Sockel tillhörande klinker i Archgres-serien. En sockel i keramisk klinker ger en enhetlig, komplett känsla till plattsättningen. Denna sockel är betydligt mer slitstark än en träsockel och passar därför utmärkt i miljöer som ofta städas.
Archgres är en slitstark, frostsäker och reptålig oglaserad keramisk klinkerplatta som tagits fram för att användas inom alla typer av projekt. Den kan med fördel användas i hemmet men även i offentliga miljöer med stora krav på hållbarhet. Archgres kommer i sju olika färger och har en modern matt finish som passar utmärkt i både i hem- och offentliga miljöer. Archgres kan sättas både på vägg och golv, inomhus eller utomhus.
Varumärke Terra Tinta
Färg Ljusbeige
Yta Matt
Kant Rak
Mått 95x600 mm
Antal/förp 18 st
Tjocklek 10 mm
Sättyta Vägg och golv
Användningsområde Inomhus eller utomhus
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop