• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
"}
category

Klinker för garage / bilhall

Ska ni lägga klinkers i ett garage eller en bilhall? Då har ni hittat rätt. Här har vi samlat extra tåligt klinkers för bilhallar och garage. Dessa plattor är extra hårda och tål även frost och kan då även läggas utomhus.

Vanliga frågor

Kan man lägga klinker i garaget?

Det går absolut bra att lägga klinker i garaget. Det är viktigt att du väljer en klinker som klarar av hög belastning och som tål smuts och vätskor. Det ska även passa din personliga stil och preferens. På Stonefactory.se hittar du flera alternativ på plattor som passar i ditt garage, exempelvis marksten, granitkeramik och klinker. Många av våra kunder väljer granitkeramik till garaget då det är en klassisk och funktionell sten.

Vilken klinker passar till en bilhall?

I vårt sortiment hittar du en mängd klinker som passar till en bilhall. Plattorna är extra hårda och tåliga. Plattorna tål även frost vilket gör att de kan läggas utomhus.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory