• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6326Lhådös Allover Matt White 60x60cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/lhados-allover-matt-white-60x60cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Allover-Matt-White-60x60cm.jpgInStock539SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusAllover Matt White är ett mycket exklusivt klinkers från Lhådös Kakel. Den här plattan är matt och får en att känna närhet till natur då den skapar en känsla av lugn och harmoni samtidigt som den är mycket stilren. Granitkeramik läggs med fördel som golv och/eller vägg då den är slittålig. Plattan är frosttålig och passar därför perfekt på tex verandan då den ger en naturlig och lyxig känsla. Allover serien finns i följande utföranden: Allover Lux som är blanka plattor eller Allover Matt som passar den som vill ha plattan i matt utförande. 770

Lhådös Allover Matt White 60x60cm

Allover Matt White - en klinkerserie i granitkeramik som skapar en känsla av både lyx och stil. Denna platta är matt och har formatet 60x60 cm.
Lhados
539 SEK / m2
770 SEK / m2

Artikelnummer: A60W

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop