product
8848Konradssons Tailorart Taupe Mellanbrun Klinker Matt Brun 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/konradssons-tailorart-taupe-mellanbrun-klinker-matt-ljusbrun-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-tailorart-taupe-mellanbrun-klinker-matt-ljusbrun-60x60-cm-stonefactory(2).jpgInStock928SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusVid ett första ögonkast tror man att ett rum monterat med Tailorarts klinkerplattor är ett rum fullt med mjuka textilier. Dessa plattor imiterar det mjuka varma tygets uttryck på en tredimensionell yta på ett extremt trovärdigt sätt. Utrusta dina inom- och utomhusmiljöer med detta keramiska konststycke! Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna klinkerserie! 928
Konradssons Tailorart Taupe Mellanbrun Klinker Matt Brun 60x60 cm
Konradssons Tailorart Taupe Mellanbrun Klinker Matt Brun 60x60 cm

Konradssons Tailorart Taupe Mellanbrun Klinker Matt Brun 60x60 cm

konradssons
928 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5890

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Vid ett första ögonkast tror man att ett rum monterat med Tailorarts klinkerplattor är ett rum fullt med mjuka textilier. Dessa plattor imiterar det mjuka varma tygets uttryck på en tredimensionell yta på ett extremt trovärdigt sätt. Utrusta dina inom- och utomhusmiljöer med detta keramiska konststycke!
Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna klinkerserie!

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgBrun
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop