product
26744Tenfors Klinker Peronda FS Damero 45x45 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-45x45-cm/tenfors-klinker-peronda-fs-damero-45x45-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-peronda-fs-damero-45x45-cm-stonefactory.se.jpgInStock392SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-45x45-cm/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/schackmonstrat-klinkerKlinker Peronda FS Damero 45x45 är en vit och svart klinker med i vintage-stil. Ger det klassiska schackmönstrade golvet med det lilla extra. Kanterna är lätt slitna för en väderbiten och äkta känsla. Varje platta mäter 45x45 cm och är ”pre-cut” i fyra delar som fogas samtidigt som man fogar mellan plattorna. Klinker Peronda FS kan användas till både golv och väggar. Passar lika bra i finrummet som i köket, badrummet eller hallen. FS är en serie från spanska Peronda. Den är framtagen i samarbete med designern Francisco Segarra och ger en känsla av karaktär och vintage till helt nya klinker. Serien består av plattor i olika storlekar, med skåror och sliten effekt. Peronda levererar keramik av mycket hög kvalitet och är trendsättande inom kakel och klinker.699
Tenfors Klinker Peronda FS Damero 45x45 cm
Tenfors Klinker Peronda FS Damero 45x45 cm

Tenfors Klinker Peronda FS Damero 45x45 cm

tenfors
392 SEK / förp.
699 SEK / förp.
392 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.00m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: P-15077

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Peronda FS Damero 45x45 är en vit och svart klinker med i vintage-stil. Ger det klassiska schackmönstrade golvet med det lilla extra. Kanterna är lätt slitna för en väderbiten och äkta känsla. Varje platta mäter 45x45 cm och är ”pre-cut” i fyra delar som fogas samtidigt som man fogar mellan plattorna.
Klinker Peronda FS kan användas till både golv och väggar. Passar lika bra i finrummet som i köket, badrummet eller hallen. FS är en serie från spanska Peronda. Den är framtagen i samarbete med designern Francisco Segarra och ger en känsla av karaktär och vintage till helt nya klinker. Serien består av plattor i olika storlekar, med skåror och sliten effekt. Peronda levererar keramik av mycket hög kvalitet och är trendsättande inom kakel och klinker.

Specifikationer

VarumärkePeronda
Storlek i cm45x45
YtaMatt
FärgSchackmönster Svart-Vit
Tjocklek i mm10,6
m21
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop