product
26732Tenfors Klinker FS 3 Blågrön 45x45 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/tenfors-klinker-fs-3-45x45-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-fs-3-45x45-cm-ny-stonefactory.se.jpgInStock348SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-45x45-cm/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhusKlinker Peronda FS 3 är en vackert mönstrad klinker med romantisk, vintage känsla. Med slitningar som ger ett ombonat och äkta intryck. Kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, entré eller som fondvägg i andra områden. FS är en serie från spanska Peronda. Den är framtagen i samarbete med designern Francisco Segarra och ger en känsla av karaktär och vintage till helt nya klinker. Serien består av plattor i olika storlekar, med skåror och sliten effekt. FS finns i fem olika varianter, alla med klassisk design och en äkta känsla. Peronda levererar keramik av mycket hög kvalitet och är trendsättande inom kakel och klinker. 629
Tenfors Klinker FS 3 Blågrön 45x45 cm
Tenfors Klinker FS 3 Blågrön 45x45 cm
Tenfors Klinker FS 3 Blågrön 45x45 cm
Tenfors Klinker FS 3 Blågrön 45x45 cm

Tenfors Klinker FS 3 Blågrön 45x45 cm

Tenfors
348 SEK / förp.
629 SEK / förp.
348 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.00m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 12519T

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Peronda FS 3 är en vackert mönstrad klinker med romantisk, vintage känsla. Med slitningar som ger ett ombonat och äkta intryck. Kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, entré eller som fondvägg i andra områden.
FS är en serie från spanska Peronda. Den är framtagen i samarbete med designern Francisco Segarra och ger en känsla av karaktär och vintage till helt nya klinker. Serien består av plattor i olika storlekar, med skåror och sliten effekt. FS finns i fem olika varianter, alla med klassisk design och en äkta känsla. Peronda levererar keramik av mycket hög kvalitet och är trendsättande inom kakel och klinker.

Specifikationer

VarumärkePeronda
Storlek i cm45x45
YtaMatt
FärgBlå/grön
Tjocklek i mm10,5
m21
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop