product
26266Tenfors Klinker Alvesta Assos Grey Matt Marmor 30x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/tenfors-klinker-alvesta-assos-grey-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-alvesta-assos-grey-30x60-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock431SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerAlvesta Assos Grey 30x60 är en matt, marmorerad klinker i grå nyanser. Dramatiskt mönster med känsla av mörka moln som hopar sig. Mönstret är varierat och kommer i 16 varianter som är slumpmässig blandade i förpackningarna. De många variationerna ger ett golv som ser mycket naturligt ut. Serien Alvesta består av marmorerade klinker i olika nyanser, ytbehandlingar och storlekar. Alvesta Assos Grey kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker. Den matta, men lättstädade ytan gör denna platta lämplig även i våtrum. Plattan har helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.857
Tenfors Klinker Alvesta Assos Grey Matt Marmor 30x60
Tenfors Klinker Alvesta Assos Grey Matt Marmor 30x60
Tenfors Klinker Alvesta Assos Grey Matt Marmor 30x60

Tenfors Klinker Alvesta Assos Grey Matt Marmor 30x60

tenfors
431 SEK / förp.
857 SEK / förp.
300 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: Arte-aagm306

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Alvesta Assos Grey 30x60 är en matt, marmorerad klinker i grå nyanser. Dramatiskt mönster med känsla av mörka moln som hopar sig. Mönstret är varierat och kommer i 16 varianter som är slumpmässig blandade i förpackningarna. De många variationerna ger ett golv som ser mycket naturligt ut. Serien Alvesta består av marmorerade klinker i olika nyanser, ytbehandlingar och storlekar. Alvesta Assos Grey kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker. Den matta, men lättstädade ytan gör denna platta lämplig även i våtrum. Plattan har helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog.
Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgMarmorinspirerad Grå
Tjocklek i mm9
m21,44
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop