product
7619Lhådös Savoy Brown 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/lhados-savoy-brown-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Savoy-Brown-30x60-cm.jpgInStock594SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusSavoy från Lhådös är en steninspirerad klinkerserie i granitkeramik. Plattan skiftar i olika nyanser och finns som alternativ i två olika färgsättningar, en ljusare och en mörkare. En granitkeramik har hög slitagetålighet och tål golvvärme. Plattan är dessutom frostsäker och fungerar därmed bra som golv på altan eller terass för er som vill ha en underhållsfri klinkerplatta utomhus. 793
Lhådös Savoy Brown 30x60 cm
Lhådös Savoy Brown 30x60 cm

Lhådös Savoy Brown 30x60 cm

lhados
594 SEK / m2
793 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: MC69

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Savoy från Lhådös är en steninspirerad klinkerserie i granitkeramik. Plattan skiftar i olika nyanser och finns som alternativ i två olika färgsättningar, en ljusare och en mörkare. En granitkeramik har hög slitagetålighet och tål golvvärme. Plattan är dessutom frostsäker och fungerar därmed bra som golv på altan eller terass för er som vill ha en underhållsfri klinkerplatta utomhus.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgSteninspirerad Brun
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop