• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3020Konradssons Kakel Genisis Loft Moka Brun 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/konradssons-kakel-genisis-loft-moka-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/KONRADSSONS-KAKEL-GENISIS-LOFT-MOKA-30X60-CM.jpgInStock923SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus<p>En skiftande, stenliknande klinkerserie i tålig granitkeramik. Genisis Loft kommer i tre olika storlekar med tillhörande mosaik. Serien klär med sin släta yta snyggt väggar som golv. Med mosaiken kan spännande effekter skapas. Ett tips är att med mosaiken skapa ett fall till brunnen i duschen. Genisis Loft fungerar i många stilar i hemmets alla rum, så som badrum, hall, vardagsrum, allrum, kök, uterum, altan, balkong och garage för att nämna några.</p>  1025

Konradssons Kakel Genisis Loft Moka Brun 30x60 cm

Genisis serien - en stilren och modern klinkersserie perfekt lämpad för badrum, både för golv och väggar. Finns i följande utföranden moka, blackmoon, mineral och atlantic.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
konradssons
923 SEK / m2
1025 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 4891

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory