product
3023Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon Svart 30x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/konradssons-kakel-genisis-loft-blackmoon-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/KONRADSSONS-KAKEL-GENISIS-LOFT-BLACKMOON-30X60-CM.jpgInStock845SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus<p>En skiftande, stenliknande klinkerserie i tålig granitkeramik. Genisis Loft kommer i tre olika storlekar med tillhörande mosaik. Serien klär med sin släta yta snyggt väggar som golv. Med mosaiken kan spännande effekter skapas. Ett tips är att med mosaiken skapa ett fall till brunnen i duschen. Genisis Loft fungerar i många stilar i hemmets alla rum, så som badrum, hall, vardagsrum, allrum, kök, uterum, altan, balkong och garage för att nämna några.</p>  845
Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon Svart 30x60
Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon Svart 30x60
Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon Svart 30x60
Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon Svart 30x60

Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon Svart 30x60

konradssons
Genisis serien - en stilren och modern klinkersserie perfekt lämpad för badrum, både för golv och väggar. Finns i följande utföranden moka, blackmoon, mineral och atlantic.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
845 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4888

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En skiftande, stenliknande klinkerserie i tålig granitkeramik. Genisis Loft kommer i tre olika storlekar med tillhörande mosaik. Serien klär med sin släta yta snyggt väggar som golv. Med mosaiken kan spännande effekter skapas. Ett tips är att med mosaiken skapa ett fall till brunnen i duschen. Genisis Loft fungerar i många stilar i hemmets alla rum, så som badrum, hall, vardagsrum, allrum, kök, uterum, altan, balkong och garage för att nämna några.


 

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm11
MaterialKlinker
PEI-värde4
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop