product
32010Konradssons Foil Verdegris 30x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/konradssons-foil-verdegris-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-foil-verdegris-15x15-stonefactory.se.jpgInStock755SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus<div>Konradssons serie Foil har fått sin inspiration hämtad från metallindustrins rustika material och hantverk. Dessa egenskaper ger plattorna en unik och rå karaktär som känns modern och äkta. Det industriella uttrycket ger en avskalad bas som väl smälter in i den skandinaviska estetiken.</div> <div>Serien Foil finns i fem olika metallinspirerade färger och i tre format, avsedda för både golv och vägg, inomhus som utomhus. Färgerna går utmärkt att mixa med varandra.</div>755
Konradssons Foil Verdegris 30x60
Konradssons Foil Verdegris 30x60

Konradssons Foil Verdegris 30x60

Konradssons
755 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6114

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Konradssons serie Foil har fått sin inspiration hämtad från metallindustrins rustika material och hantverk. Dessa egenskaper ger plattorna en unik och rå karaktär som känns modern och äkta. Det industriella uttrycket ger en avskalad bas som väl smälter in i den skandinaviska estetiken.

Serien Foil finns i fem olika metallinspirerade färger och i tre format, avsedda för både golv och vägg, inomhus som utomhus. Färgerna går utmärkt att mixa med varandra.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgGrön
Tjocklek i mm9
m25,56 st/m2
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop