• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
536Kalksten Grafitbrunhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten-grafitgrabrun-flera-storlekar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/BIllig-KALKSTEN-GRAFITBRUN-30X60X1-CM-Stonefactory.jpgInStock599SEK/inomhus/kalksten/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/stengolv/inomhus<p>Grafitgråbrun kalksten är en fantastiskt snygg kalksten med mycket goda kvalitetsegenskaper men till ett mycket attraktivt pris.</p> <p>För dig som gillar en något mattare yta rekommenderar vi att låta kalkstenen vara som den är utan några behandlingar. Då får ytan en mattare känsla och en ljusare finish. För dig som vill ha en något mörkare finish som framhäver kalkstenens olika naturliga strukturer och vener rekommenderar vi er att behandla den med vanlig grön såpa. Kalkstenen blir då något mer glansig samtidigt som stenen blir något mörkare. Ni ser exempel på detta om ni klickar på bilderna ovan. Skillnaden mellan slipad och handslipad är att en slipad yta är helt slät, handslipad har en något ojämnare yta men med slipat utseende. Observera att handslipad 500x500mm är manuellt tillverkad och har därför en större tolerans än +/- 2mm. </p> <p>Mått:305x305mm, 305x610mm, 500x500mm</p> <p>Tjocklek: 10 mm, kalibreringstolerans +/-3 mm vilket följer normer för läggning av kalksten</p> <p>Fasning:Rakskuren med liten fasning</p> <p>Finish: Slipad / Handslipad</p> <p>Kalibrerad: Ja</p> <p>Passar i badrum: Ja</p> <p>Golvmaterial: Ja</p> <p>Väggmaterial: Ja</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige 5 arbetsdagar.</p>899
Kalksten Grafitbrun
Kalksten Grafitbrun
Kalksten Grafitbrun
Kalksten Grafitbrun
Kalksten Grafitbrun
Kalksten Grafitbrun
Kalksten Grafitbrun
Kalksten Grafitbrun

Kalksten Grafitbrun

30x30, 30x60 & 50x50cmÄkta kalksten! Populär kalksten i stora lyxiga 30X60 cm plattor. Äkta kalksten av högsta kvalitet nu till kampanjpris! Välj antal m2 som du vill beställa i rutan ovan.

599 kr
899 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 21603001WA

Enhet: m2

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Grafitgråbrun kalksten är en fantastiskt snygg kalksten med mycket goda kvalitetsegenskaper men till ett mycket attraktivt pris.


För dig som gillar en något mattare yta rekommenderar vi att låta kalkstenen vara som den är utan några behandlingar. Då får ytan en mattare känsla och en ljusare finish. För dig som vill ha en något mörkare finish som framhäver kalkstenens olika naturliga strukturer och vener rekommenderar vi er att behandla den med vanlig grön såpa. Kalkstenen blir då något mer glansig samtidigt som stenen blir något mörkare. Ni ser exempel på detta om ni klickar på bilderna ovan. Skillnaden mellan slipad och handslipad är att en slipad yta är helt slät, handslipad har en något ojämnare yta men med slipat utseende. Observera att handslipad 500x500mm är manuellt tillverkad och har därför en större tolerans än +/- 2mm.

Mått:305x305mm, 305x610mm, 500x500mm

Tjocklek: 10 mm, kalibreringstolerans +/-3 mm vilket följer normer för läggning av kalksten

Fasning:Rakskuren med liten fasning

Finish: Slipad / Handslipad

Kalibrerad: Ja

Passar i badrum: Ja

Golvmaterial: Ja

Väggmaterial: Ja

Leverans: Levereras till hela Sverige 5 arbetsdagar.

Relaterade produkter
TUMLAD KALKSTEN ROMANTIK 25x15x3 cm
-0%

TUMLAD KALKSTEN ROMANTIK 25x15x3 cm

Säljs per m2

955 kr
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop