product
8698Centro Granitkeramik Stone Vit 30X60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/hansa-keramik-granitkeramik-stone-vit-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hansa-keramik-granitkeramik-stone-vit-30x60-stonefactory_se.jpgInStock1200SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinkerEn keramisk oglaserad platta från Centro av sk granitkeramik som har inspirerats av naturliga förlagor ur den svenska geologin. En tålig platta som kan användas i olika utrymmen. Går även bra att använda utomhus då den är frostsäker. Denna platta i vacker vit färg. Denna serie har grön/rekommenderad status hos Byggvarubedömmningen. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.1414
Centro Granitkeramik Stone Vit 30X60

Centro Granitkeramik Stone Vit 30X60

Centro
En keramik oglaserad platta från Centro av sk granitkeramik som har inspirerats av naturliga förlagor ur den svenska geologin.
1200 SEK / förp.
1414 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 518WS4

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En keramisk oglaserad platta från Centro av sk granitkeramik som har inspirerats av naturliga förlagor ur den svenska geologin. En tålig platta som kan användas i olika utrymmen. Går även bra att använda utomhus då den är frostsäker. Denna platta i vacker vit färg.
Denna serie har grön/rekommenderad status hos Byggvarubedömmningen. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.

Specifikationer

VarumärkeCentro
Storlek i cm30X60 cm
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm10 mm
Antal St6/m2
MaterialSk granitkeramik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikSk Ja
Beräkat spill10-15 %
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop