• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
8698Centro Granitkeramik Stone Vit 30X60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/hansa-keramik-granitkeramik-stone-vit-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hansa-keramik-granitkeramik-stone-vit-30x60-stonefactory_se.jpgInStock1061SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinkerEn keramisk oglaserad platta från Centro av sk granitkeramik som har inspirerats av naturliga förlagor ur den svenska geologin. En tålig platta som kan användas i olika utrymmen. Går även bra att använda utomhus då den är frostsäker. Denna platta i vacker vit färg. Denna serie har grön/rekommenderad status hos Byggvarubedömmningen. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.1414

Centro Granitkeramik Stone Vit 30X60

En keramik oglaserad platta från Centro av sk granitkeramik som har inspirerats av naturliga förlagor ur den svenska geologin.
Centro
1061 SEK / förp.
1414 SEK / förp.

Artikelnummer: 518WS4

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop