product
12205Arredo Klinker Steel Bianco 300x600 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-steel-bianco-300x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-steel-bianco-300x600-mm-1-stonefactory.jpgInStock515SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusFrostsäker granitkeramik i modern design. Ytan påminner om metall och ger ett snyggt industriellt intryck. Steel Bianco har ett mjukare, ljusare utseende än de andra plattorna i serien och metallmönstringen är inte lika uttalad. Ett sobrare alternativ för den som letar efter en modern kvalitetsklinkerplatta med snyggt design. Dessa klinkerplattor är gjorda av granitkeramik, ett material gjort av lera som är lika hårt och hållbart som sten. Dessutom har det mycket låg vattenabsorption så det går bra att lägga plattorna utomhus eller inomhus. Det är ett material som är mycket hållbart och lätt att underhålla samtidigt som det är riktigt snyggt. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Serie</td> <td>Steel</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Ljusbeige</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>300x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal m<sup>2</sup>/förp</td> <td>1,6</td> </tr> <tr> <td>Antal st/förp</td> <td>9</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>9 mm</td> </tr> <tr> <td>Sättyta</td> <td>Vägg och golv</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde</td> <td>Inomhus eller utomhus</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>644
Arredo Klinker Steel Bianco 300x600 mm

Arredo Klinker Steel Bianco 300x600 mm

arredo
Metallinspirerat modernt klinker.
515 SEK / förp.
644 SEK / förp.
322 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.60m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: W237-004-1

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Frostsäker granitkeramik i modern design. Ytan påminner om metall och ger ett snyggt industriellt intryck. Steel Bianco har ett mjukare, ljusare utseende än de andra plattorna i serien och metallmönstringen är inte lika uttalad. Ett sobrare alternativ för den som letar efter en modern kvalitetsklinkerplatta med snyggt design.
Dessa klinkerplattor är gjorda av granitkeramik, ett material gjort av lera som är lika hårt och hållbart som sten. Dessutom har det mycket låg vattenabsorption så det går bra att lägga plattorna utomhus eller inomhus. Det är ett material som är mycket hållbart och lätt att underhålla samtidigt som det är riktigt snyggt.
Varumärke Arredo
Serie Steel
Färg Ljusbeige
Yta Matt
Kant Rak
Mått 300x600 mm
Antal m2/förp 1,6
Antal st/förp 9
Tjocklek 9 mm
Sättyta Vägg och golv
Användningsområde Inomhus eller utomhus
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,6
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop