product
24202Tenfors Klinker Napoli Ivory Semipolerad 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/tenfors-klinker-napoli-ivory-semipolerad-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-napoli-ivory-matt-30x30-cm-stonefactory.se.jpgInStock237SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusNapoli Ivory från Tenfors är en semipolerad klinker i beige nyans med naturtrogen imitation av sten. Klinkern har raka kanter så att ni kan sätta plattorna med minimal fog om så önskas och skapa en vacker yta av naturtrogen sten. Klinkern går bra att använda både på golv och vägg både inomhus och såväl som utomhus.830
Tenfors Klinker Napoli Ivory Semipolerad 30x30 cm

Tenfors Klinker Napoli Ivory Semipolerad 30x30 cm

Tenfors
237 SEK / förp.
830 SEK / förp.
220 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: SRN04-33

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Napoli Ivory från Tenfors är en semipolerad klinker i beige nyans med naturtrogen imitation av sten. Klinkern har raka kanter så att ni kan sätta plattorna med minimal fog om så önskas och skapa en vacker yta av naturtrogen sten. Klinkern går bra att använda både på golv och vägg både inomhus och såväl som utomhus.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm30x30
YtaSemipolerad
FärgBeige
Tjocklek i mm9,8
m21,08
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill5-10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop