product
3798Konradssons Klinkers Lacca Black Svart Klinkers 33x33https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-klinkers-lacca-black-svart-klinkers-33x33?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/1198_6214.jpgInStock275SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Lacca serien från Konradssons kakel är en snygg platta med vackert liv och skapar en stilren miljö. Plattorna finns i färgerna svart och grå. Lacca är frosttåliga och kan med fördel läggas utomhus.</p> 275
Konradssons Klinkers Lacca Black Svart Klinkers 33x33

Konradssons Klinkers Lacca Black Svart Klinkers 33x33

konradssons
Lacca serien från Konradssons kakel är en snygg platta med vackert liv och skapar en stilren miljö. Plattorna finns i färgerna svart och grå.
275 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1198

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Lacca serien från Konradssons kakel är en snygg platta med vackert liv och skapar en stilren miljö. Plattorna finns i färgerna svart och grå. Lacca är frosttåliga och kan med fördel läggas utomhus.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm33x33
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm8
MaterialKlinker
PEI-värde4
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop