product
3594Konradssons Fusion grå 33x33 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-fusion-gra-33x33-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/3331_6016.jpgInStock330SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus<p>Konradssons Fusion är en prisvärd allroundplatta. Perfekt till badrum och hall men passar självklart flera rum. Fuscina är en frostålig platta och kan därför användas utomhus. Fusion finns i fyra varianter och i två storlekar. </p> 330
Konradssons Fusion grå 33x33 cm

Konradssons Fusion grå 33x33 cm

konradssons
Konradssons Fusion är en prisvärd allroundplatta. Perfekt till badrum och hall men passar självklart flera rum. Fusion finns i fyra varianter och i två storlekar.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
330 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3335

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Konradssons Fusion är en prisvärd allroundplatta. Perfekt till badrum och hall men passar självklart flera rum. Fuscina är en frostålig platta och kan därför användas utomhus. Fusion finns i fyra varianter och i två storlekar. 


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm33x33
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm8 mm
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop