product
4889Konradssons Dust grey grå matt 30x30https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/konradssons-dust-grey-gra-matt-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Dust-Grey-Gra.pngInStock960SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeDust är en ny fräck klinkerserie från Konradssons Kakel och är en frostsäker och tålig klinker som består av färgerna beige, brun, grå och svart. De tillhörande dekorplattorna har en svag och sliten look av grafiska mönster som påminner om färgad betong som ger en rustik känsla. Plattorna fungerar bra till både golv och vägg i badrum och kök men även i källare, hall, förråd, uterum, på uteplats och balkong. Serien kan sättas både i moderna och klassiska miljöer.</p> 960
Konradssons Dust grey grå matt 30x30
Konradssons Dust grey grå matt 30x30

Konradssons Dust grey grå matt 30x30

konradssons
960 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5720

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dust är en ny fräck klinkerserie från Konradssons Kakel och är en frostsäker och tålig klinker som består av färgerna beige, brun, grå och svart. De tillhörande dekorplattorna har en svag och sliten look av grafiska mönster som påminner om färgad betong som ger en rustik känsla. Plattorna fungerar bra till både golv och vägg i badrum och kök men även i källare, hall, förråd, uterum, på uteplats och balkong. Serien kan sättas både i moderna och klassiska miljöer.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop