product
26956Hill Ceramic Mosaik Endurance Brun 5x5 (Ark 30x30) cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/hill-ceramic-mosaik-endurance-brun-5x5-ark-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-klinker-endurance-brun-30x30-cm-stonefactory.se.jpgInStock249SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhusEndurance Mosaik kan användas både till vägg och golv. Endurance har en matt brun yta med en rund kant. Det nominella måttet på detta ark är 300x300 mm. samt har en metall textur. Arket är frostsäker och tål golvvärme. Endurance är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och Mosaik. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och Mosaikåtgång.324
Hill Ceramic Mosaik Endurance Brun 5x5 (Ark 30x30) cm
Hill Ceramic Mosaik Endurance Brun 5x5 (Ark 30x30) cm

Hill Ceramic Mosaik Endurance Brun 5x5 (Ark 30x30) cm

hill
Den här mosaiken säljs per ark.
249 SEK / st.
324 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: KLST5695

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Endurance Mosaik kan användas både till vägg och golv. Endurance har en matt brun yta med en rund kant. Det nominella måttet på detta ark är 300x300 mm. samt har en metall textur. Arket är frostsäker och tål golvvärme. Endurance är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och Mosaik.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och Mosaikåtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm5x5 Mosaik
YtaMatt
FärgBrun
Tjocklek i mm10,8
Antal St6/frp
MaterialMosaik
PEI-värde4
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop