product
5112Konradssons Terre ruggine brun 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/konradssons-terre-ruggine-20x20-cm-1?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Terre-Ruggine-20x20-hos-Stonefactory.pngInStock253SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/kampanjer/mellandagsreaTerre är en varm nyhet från konradssons. Den omfattande serien med italiensk inspiration finns både som kakel, klinker och dekor. De enfärgade plattorna är lätt melerade och har en naturlig slitning som ger ett gediget intryck. Väggplattorna i storlek 20x60 kan sättas på väggar i kök och badrum, övriga plattor fungerar utmärkt på såväl uteplats och balkong som i kök, hall och badrum. Dekorplattorna kommer i 18 olika mönster per färg vilket ger fantatiska kombinationsmöjliheter som passar i både klassiska och moderna miljöer. 460
Konradssons Terre ruggine brun 20x20 cm
Konradssons Terre ruggine brun 20x20 cm
Konradssons Terre ruggine brun 20x20 cm
Konradssons Terre ruggine brun 20x20 cm
Konradssons Terre ruggine brun 20x20 cm

Konradssons Terre ruggine brun 20x20 cm

Lagerrensning. Först till kvarn!

konradssons
253 SEK / m2
460 SEK / m2

85 st

Artikelnummer: 5585

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Terre är en varm nyhet från konradssons. Den omfattande serien med italiensk inspiration finns både som kakel, klinker och dekor. De enfärgade plattorna är lätt melerade och har en naturlig slitning som ger ett gediget intryck. Väggplattorna i storlek 20x60 kan sättas på väggar i kök och badrum, övriga plattor fungerar utmärkt på såväl uteplats och balkong som i kök, hall och badrum. Dekorplattorna kommer i 18 olika mönster per färg vilket ger fantatiska kombinationsmöjliheter som passar i både klassiska och moderna miljöer.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgBrun
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop