product
8802Konradssons Diesel Concrete Klinker Svart Matt 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/konradssons-diesel-concrete-klinker-svart-matt-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-diesel-concrete-klinker-svart-matt-15x15-cm-stonefactory.jpgInStock1226SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhusDiesel Concrete levererar ett åldrat, industriellt och rustikt yttre. De matta plattornas skuggade och krackelerade stil kommer ge ditt rum en modern och samtidigt en grånad känsla. Concrete har en mycket tydlig och säregen stil. Passar väl på både vägg och golv. Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna klinkerserie! 1226
Konradssons Diesel Concrete Klinker Svart Matt 15x15 cm

Konradssons Diesel Concrete Klinker Svart Matt 15x15 cm

konradssons
1226 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5847

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Diesel Concrete levererar ett åldrat, industriellt och rustikt yttre. De matta plattornas skuggade och krackelerade stil kommer ge ditt rum en modern och samtidigt en grånad känsla. Concrete har en mycket tydlig och säregen stil. Passar väl på både vägg och golv.
Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna klinkerserie!

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm15x15
YtaMatt
FärgSvart
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop