product
11704Arredo Klinker Galaxy Rolex 100x100 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-galaxy-rolex-100x100-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-galaxy-rolex-100x100-mm-stonefactory.jpgInStock435SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhusGalaxy är en mattglaserad platta med skarp rak kant. Den är gjord i tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Gråbrun</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt </td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>100x100 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>0,96</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Inne/Ute</td> <td>Inne och ute</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-3 veckor</td> </tr> </tbody> </table>544
Arredo Klinker Galaxy Rolex 100x100 mm

Arredo Klinker Galaxy Rolex 100x100 mm

arredo
Klinker Galaxy - snygg, mattglaserad platta med rak kant.
435 SEK / förp.
544 SEK / förp.
454 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.96m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ZF6166FA010

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Galaxy är en mattglaserad platta med skarp rak kant. Den är gjord i tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg.
Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent.
Varumärke Arredo
Färg Gråbrun
Yta Matt
Kant Rak
Mått 100x100 mm
Antal m2/ förp 0,96
Monteras på Golv eller Vägg
Inne/Ute Inne och ute
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-3 veckor

Specifikationer

m20,96
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop