• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6705Hero Nordic Slate Black 30x30cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/hero-nordic-slate-black-30x30cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Hero-Nordic-Slate-Black-30x30cm-Miljobild-Hos-Stonefactory_se.pngInStock560SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-skifferNordic Slate är en strukturerad granitkeramik som ger en halkdämpande yta. Granitplattan är extremt slittålig och ger ett intryck av äkta sten som påminner som skiffer. Fördelen med den här plattan är att den är underhållsfri. Plattorna har stora variationer i struktur och nyans vilket skapar ett naturtroget golv. Du kan montera granitplattan både inne eller utomhus då den klarar av både golvvärme och frost. <B>Storlek:</B> 30x30cm <B>Material/typ:</B> Granitkeramik <B>Yta:</B> Matt <B>Rakskuren:</B> Nej <B>Skiftar i nyans:</B> Ja <B>Tål golvvärme:</B> Ja <B>Frostbeständig:</B> Ja <B>Passar i kök:</B> Ja <B>Passar i badrum:</B> Ja <B>Golvmaterial:</B> Ja <B>Väggmaterial:</B> Ja <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Leverans:</B> Levereras till hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. <B>Skötselråd:</B> Kakel och klinker från Hero Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Hero Kakel kommer vara som nya trots att åren går. <a href="http://www.herokakel.se/" target="_blank">Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.</a>659
Hero Nordic Slate Black 30x30cm
Hero Nordic Slate Black 30x30cm

Hero Nordic Slate Black 30x30cm

herokakel
Nordic Slate Black är en nyhet med intrycket av äkta sten som påminner om skiffer.
560 kr
659 kr

7 st

Artikelnummer: HNT83030

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nordic Slate är en strukturerad granitkeramik som ger en halkdämpande yta.
Granitplattan är extremt slittålig och ger ett intryck av äkta sten som påminner som skiffer. Fördelen med den här plattan är att den är underhållsfri. Plattorna har stora variationer i struktur och nyans vilket skapar ett naturtroget golv. Du kan montera granitplattan både inne eller utomhus då den klarar av både golvvärme och frost. Storlek: 30x30cm Material/typ: Granitkeramik Yta: Matt Rakskuren: Nej Skiftar i nyans: Ja Tål golvvärme: Ja Frostbeständig: Ja Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Beräknat spill: 5-10% Leverans: Levereras till hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. Skötselråd: Kakel och klinker från Hero Kakel är enkelt att rengöra. Kakelplattor och klinkerplattor från Hero Kakel kommer vara som nya trots att åren går. Klicka här för att läsa mer om produkten på leverantörens hemsida.

Specifikationer

VarumärkeHero Kakel
Relaterade produkter
Hero Nordic Slate Black Mosaik 6x6cm (ark 30x30cm)

Hero Nordic Slate Black Mosaik 6x6cm (ark 30x30cm)

2 009 kr
herokakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop