• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
11573Arredo Klinker Ardesia Black 300x300 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-ardesia-black-300x300-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-ardesia-black-300x300-mm-ny-stonefactory.se.jpgInStock447SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-skifferArdesia är en klinkerplatta som har känsla av skiffer, men med keramikens alla fördelar. Den är gjord i tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg. Ardesia kommer i flera olika storlekar som kan kombineras fritt för att skapa ett eget mönster. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Svart</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Ojämn</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>300x300 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>9</td> </tr> <tr> <td>Antal st/ förp</td> <td>14</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>1,26</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>741
Arredo Klinker Ardesia Black 300x300 mm

Arredo Klinker Ardesia Black 300x300 mm

arredo
Keramisk klinkerplatta med skifferkänsla.
447 kr
741 kr
355 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 1.26m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 501571-01

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ardesia är en klinkerplatta som har känsla av skiffer, men med keramikens alla fördelar. Den är gjord i tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg.
Ardesia kommer i flera olika storlekar som kan kombineras fritt för att skapa ett eget mönster. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent.
Varumärke Arredo
Färg Svart
Yta Ojämn
Kant Rak
Mått 300x300 mm
Tjocklek 9
Antal st/ förp 14
Antal m2/ förp 1,26
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,26
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop