• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
59422Bricmate J66 Jura Select Grey 598x598 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalksten/bricmate-j66-jura-select-grey-598x598-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-J66-Jura-Select-Grey-598x598-mm-Stonefactory.jpgInStock991SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenJ Jura Select är inspirerad av den tyska Jurakalkstenen. Den här varianten är inspirerad av de gråa partierna i kalkstenen. Med serie J Jura Select introducerar Bricmate en helt revolutionerade teknik vid tillverkning av granitkeramik med 3d.FIT teknologi. Efter att granitkeramiken torrpressats bearbetas ytan med en ny form av 3D printteknologi som skapar en naturtrogen textur på plattans ovansida, för att få granitkeramiken att se och kännas levande. Känn de naturliga håligheterna och fosilliknande detaljerna i plattan och häpna över hur realistisk denna högkvalitativa granitkeramikplattan känns. Ett utmärkt val för dig som värdesätter detaljer och har en hög designfaktor som vill ha en underhållsfri platta. <P> Granitkeramik är industriellt tillverkat av naturliga råvaror i huvudsak bestående av finmalt fältspat, sand och lera. Materialet torrpressas under högt tryck och bränns sedan under höga temperaturer. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material vi kallar granitkeramik! Materialet tål starka rengöringsmedel, syror och livsmedel samt högt slitage från såväl gångtrafik som köksredskap. Passar de flesta ytor i såväl hemmamiljö som offentliga rum och ytor. Utmärkt för dig som vill ha ett underhållsfritt och reptåligt golv. <P> Serien finns i flera storlekar och lämpar sig väl på både golv och vägg. <P> <I>Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.</I>1165

Bricmate J66 Jura Select Grey 598x598 mm

Bricmates serie J Jura Select är en granitkeramik inspirerad av den klassiska Jurakalksenen. Den tyska Jurakalkstenen är en stor favorit inredningsmässigt och en klassiker som bänkskiva.


Serie J Jura Select har ett naturtroget utseende med harmonisk variation i mönster och ton med rik fosilliknande detaljer. Färgen hos Jura Select Grey är framtagen efter de gråa partierna från Jurakalkstenen än den klassiska gråbeiga varianten.

bricmate
991 SEK / förp.
1165 SEK / förp.
918 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Artikelnummer: 39401

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory