product
310Konradssons Hyper hpe8 multicolor mosaik 5x5https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/hyper-hpe8-multicolor-mosaik-5x5?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Hyper-multicolor-mosaik_373.JPGInStock1990SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus<p>Hyper serien är en granitkeramik som har en naturstenskänsla utöver det vanliga. Mycket hög kvalitet och reptålighet då detta är en granitkeramik som är mycket hårdare än kakel, klinker eller natursten. Dessa plattor läggs med fördel i en lobby, badrumsmiljö eller en hall, ja varför inte i gillestugan, uterummet eller i köket. Möjligheterna är oändliga.</p> <p>Mått: <span>5x5 cm, 15x15cm, 30x30 cm och 30x60 cm</span></p> <p>Tjocklek: 10mm</p> <p>Fasning: Rakskuret</p> <p>Finish: Natur</p> <p>Passar i badrum: Ja</p> <p>Golvmaterial: Ja</p> <p>Väggmaterial: Ja</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige, 5-6 arbetsdagar.</p>1990
Konradssons Hyper hpe8 multicolor mosaik 5x5

Konradssons Hyper hpe8 multicolor mosaik 5x5

konradssons
Snyggt levande material som ger ett snyggt och stiligt intryck. En granitmosaik med mycket liv och struktur perfekt för ett badrum där man vill få till en naturstenskänsla.
Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.

1990 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5559

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Hyper serien är en granitkeramik som har en naturstenskänsla utöver det vanliga. Mycket hög kvalitet och reptålighet då detta är en granitkeramik som är mycket hårdare än kakel, klinker eller natursten. Dessa plattor läggs med fördel i en lobby, badrumsmiljö eller en hall, ja varför inte i gillestugan, uterummet eller i köket. Möjligheterna är oändliga.


Mått: 5x5 cm, 15x15cm, 30x30 cm och 30x60 cm

Tjocklek: 10mm

Fasning: Rakskuret

Finish: Natur

Passar i badrum: Ja

Golvmaterial: Ja

Väggmaterial: Ja

Leverans: Levereras till hela Sverige, 5-6 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmFlera alternativ
YtaMatt
FärgFlerfärgad
Tjocklek i mm10
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop