product
5919Konradssons Terra black/white hexagon mix Giglio 21,6x25 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/konradssons-terra-blackwhite-hexagon-mix-giglio-216x25-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/white-hexagon-mix-Giglio-21-6x25-cm-stonefactory.jpgInStock1522SEK/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhusTerra Black/white hexagon mix Giglio är en härlig mix av hexagonplattor i terrakotta och cementeffekter tillsammans bildar ett fantastiskt vackert mönster. Äntligen en platta där du kan skapa en unik och levande miljö. Vi tror att inredningsarkitekterna kommer att falla pladask för denna serien. Kombinationsmöjligheterna är helt enkelt oändliga. Plattorna passar bra i en traditionell eller gammaldags miljö på både golv och vägg i kök, badrum, hall, tvättstuga, källare, på uteplats och balkong. Denna artikel säljs per hela förpackningar, varje förpackning innehåller 1,18 m2. 1522
Konradssons Terra black/white hexagon mix Giglio 21,6x25 cm
Konradssons Terra black/white hexagon mix Giglio 21,6x25 cm

Konradssons Terra black/white hexagon mix Giglio 21,6x25 cm

Säljs i hel förp

konradssons
1522 SEK / förp.
1290 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.18m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4724

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Terra Black/white hexagon mix Giglio är en härlig mix av hexagonplattor i terrakotta och cementeffekter tillsammans bildar ett fantastiskt vackert mönster.
Äntligen en platta där du kan skapa en unik och levande miljö. Vi tror att inredningsarkitekterna kommer att falla pladask för denna serien. Kombinationsmöjligheterna är helt enkelt oändliga. Plattorna passar bra i en traditionell eller gammaldags miljö på både golv och vägg i kök, badrum, hall, tvättstuga, källare, på uteplats och balkong. Denna artikel säljs per hela förpackningar, varje förpackning innehåller 1,18 m2.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmHexagon 21,6x25
YtaMatt
FärgMönstrad
Tjocklek i mm9
m21,18
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop