product
23933CC Höganäs Industri Ytterhörn Yellow 20x105x9 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gult-klinker/cc-hoganas-industri-ytterhorn-yellow-20x105x9-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/CC-Hoganas-Industri-Ytterhorn-Yellow-Stonefactory.jpgInStock67SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/gult-klinker/inomhusIndustri serien från CC Höganäs är en serie industriklinker framtaget för industrier där det ställs höga krav. Samtliga plattor i serien har en halkdämpande yta och klarar av extremt tuff slitage med tex vagnar med hårda hjul och handtruckar samt är frosttåliga och kemikalieresistenta. Klinker med 18-20 mm tjocklek klarar även truckar med högre påfrestning samt lastbilar. 95
CC Höganäs Industri Ytterhörn Yellow 20x105x9 mm

CC Höganäs Industri Ytterhörn Yellow 20x105x9 mm

höganäs
67 SEK / st.
95 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1450-0070

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Industri serien från CC Höganäs är en serie industriklinker framtaget för industrier där det ställs höga krav. Samtliga plattor i serien har en halkdämpande yta och klarar av extremt tuff slitage med tex vagnar med hårda hjul och handtruckar samt är frosttåliga och kemikalieresistenta. Klinker med 18-20 mm tjocklek klarar även truckar med högre påfrestning samt lastbilar.

Specifikationer

VarumärkeCC Höganäs
Storlek i cm2x10,5
YtaMatt
FärgGul
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop