product
26264Tenfors Klinker Sigtuna Cemento Grey Matt 30x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/tenfors-klinker-sigtuna-cemento-grey-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tenfors-klinker-sigtuna-cemento-grey-30x60-1-stonefactory.se.jpgOutOfStock397SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeSigtuna Cemento Grey 30x60 är en matt cementliknande klinker i grå nyanser. Ett perfekt val för den som vill ha ett smutståligt golv som är neutralt och stilrent. Mönstret är varierat och kommer i hela 32 varianter som är slumpmässig blandade i förpackningarna. De många variationerna ger ett golv som ser mycket naturligt ut. Serien Sigtuna består av klinker i olika nyanser, ytbehandlingar och storlekar. Sigtuna Cemento Grey kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker. Den matta, men lättstädade ytan gör denna platta lämplig även i våtrum. Helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog för en modern och enhetlig känsla. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.713
Tenfors Klinker Sigtuna Cemento Grey Matt 30x60
Tenfors Klinker Sigtuna Cemento Grey Matt 30x60
Tenfors Klinker Sigtuna Cemento Grey Matt 30x60

Tenfors Klinker Sigtuna Cemento Grey Matt 30x60

tenfors
397 SEK / förp.
713 SEK / förp.
276 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: Arte-scgm306

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Sigtuna Cemento Grey 30x60 är en matt cementliknande klinker i grå nyanser. Ett perfekt val för den som vill ha ett smutståligt golv som är neutralt och stilrent. Mönstret är varierat och kommer i hela 32 varianter som är slumpmässig blandade i förpackningarna. De många variationerna ger ett golv som ser mycket naturligt ut. Serien Sigtuna består av klinker i olika nyanser, ytbehandlingar och storlekar. Sigtuna Cemento Grey kan användas till både golv och väggar i kök, badrum, finrummet eller uterummet. En kvalitetsprodukt som kan användas med golvvärme och är frostsäker. Den matta, men lättstädade ytan gör denna platta lämplig även i våtrum. Helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog för en modern och enhetlig känsla.
Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Specifikationer

VarumärkeTenfors
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgCement Grå
Tjocklek i mm9
m21,44
MaterialKlinker
PEI-värdeHög
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop