• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
43862Tenfors Klinker Kalksten Smoke 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/tenfors-klinker-kalksten-smoke-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Klinker-Kalksten-Smoke-30x60-.jpgInStock377SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus<P>Klinker Kalksten Smoke 30x60 är en grå granitkeramik av hög kvalitet. Ytan är matt och och känns äkta, med terrazzo-liknande mönster. Ytan har ett visst motstånd som gör denna serie extra väl lämpad i områden där man behöver tänka på halkrisken.Men ytan är samtidigt inte benägen att dra til sig smuts, utan är lättstädad och lätt att sköta.</P> <P>Varje platta mäter 30x60 cm och har helt raka kanter vilket gör det möjligt att använda minimal fog. En helt genomfärgad klinker som kan användas till både golv och väggar. Finns i flera storlekar och nyanser. Klinker Flodsten kan användas i alla hemmets rum och även utomhus. Kan kombineras med serien Kalksten</P> <B>OBS!</B> Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. 831

Tenfors Klinker Kalksten Smoke 30x60 cm

Klinker Kalksten Smoke 30x60 är en grå granitkeramik av hög kvalitet.Ytan är matt och och känns äkta, med terrazzo-liknande mönster.
tenfors
377 SEK / förp.
831 SEK / förp.
350 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Artikelnummer: AG-88424

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory