• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4708Shining Carrara Vit Blank 80x80 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/shining-carrara-vit-blank-80x80-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Carrara-Blank-80x80.jpgOutOfStock2432SEK/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-80x80-cm/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinkerDen snyggaste carrara inspirerade granitkeramiken på marknaden idag. En vacker och tålig samt helt underhållsfri platta som ser ut som en cararramarmor. Plattorna har en oerhört fin marmorering med en ljus grundton och vacker skiftande marmorering i ljusgrå härlig färg. Plattorna har ett stort antal olika mönster och marmoreringar för att få en levande och skiftande yta. Detta tack vare den moderna teknik med digital tryckteknik baserat på äkta förlagor. Denna platta finns i polerad (blank) och slipad (matt). Storlek: 80 x 80 cm Yta: Blank Skiftar i nyans: Ja Laserskuren: Ja Passar i kök: Ja Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Beräknat spill: 5-10% Leverans: Levereras till hela Sverige, 5-10 arbetsdagar.2432

Shining Carrara Vit Blank 80x80 cm

Nyhet! Denna granitkeramik är otroligt lik äkta Carraramamor fast att det är en grantkeramik. Fördelen är att granitkeramiken är betydligt hårdare, repfri samt helt underhållsfri. Man får helt enkelt en kvalitetsplatta som ser ut som en äkta marmor fast med med perfektion, dvs utan naturstens små defekter och porer som annars kan förekomma i äkta marmor. Dessutom fraktfri hemleverans!

Varje förp innehåller 1,28 m2, vilket motsvarar 2 st plattor.
2432 SEK / förp.

Artikelnummer: ST-4500SC9

Enhet: förp.

Produkten har utgått

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory