product
7608Lhådös Savoy Ash 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/lhados-savoy-ash-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Savoy-Ash-15x15-cm.jpgInStock861SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusSavoy från Lhådös är en steninspirerad klinkerserie i granitkeramik. Plattan skiftar i olika nyanser och finns som alternativ i två olika färgsättningar, en ljusare och en mörkare. En granitkeramik har hög slitagetålighet och tål golvvärme. Plattan är dessutom frostsäker och fungerar därmed bra som golv på altan eller terass för er som vill ha en underhållsfri klinkerplatta utomhus. 1148
Lhådös Savoy Ash 15x15 cm
Lhådös Savoy Ash 15x15 cm

Lhådös Savoy Ash 15x15 cm

lhados
861 SEK / m2
1148 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: MD25

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Savoy från Lhådös är en steninspirerad klinkerserie i granitkeramik. Plattan skiftar i olika nyanser och finns som alternativ i två olika färgsättningar, en ljusare och en mörkare. En granitkeramik har hög slitagetålighet och tål golvvärme. Plattan är dessutom frostsäker och fungerar därmed bra som golv på altan eller terass för er som vill ha en underhållsfri klinkerplatta utomhus.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm15x15
YtaMatt
FärgSteninspirerad Grå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop