product
4855Lhådös Boom Grey 20x20cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/lhados-boom-grey-20x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/20x20-Betontech-Grey.jpgInStock1013SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusNyhet från Lhådös är Boom serien. Kombinera grundplattor tillsammans med snygga marockanska/marrakech dekorplattor och skapa ett unikt golv eller vägg i hemmet. Boom serien med härliga plattor i fyra grundfärger och dekorplattor i Marockanskt utförande med ljusa och mörka nyanser. Mycket snygga dekorplattor med härliga mönster att kombinera tillsammans med grundplattorna. 1351
Lhådös Boom Grey 20x20cm

Lhådös Boom Grey 20x20cm

lhados
1013 SEK / m2
1351 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 52810

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nyhet från Lhådös är Boom serien. Kombinera grundplattor tillsammans med snygga marockanska/marrakech dekorplattor och skapa ett unikt golv eller vägg i hemmet.
Boom serien med härliga plattor i fyra grundfärger och dekorplattor i Marockanskt utförande med ljusa och mörka nyanser. Mycket snygga dekorplattor med härliga mönster att kombinera tillsammans med grundplattorna.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop