product
6312Lhådös Allover Lux Dark 60x60cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/lhados-allover-lux-dark-60x60cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Allover-Lux-Miljobild-Stonefactory.jpgInStock802SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusAllover Lux Dark är ett mycket exklusivt klinkers från Lhådös Kakel. Detta är en blank platta som strålar av exklusivitet samtidigt som den ger en harmonisk och naturnära känsla. Granitkeramik läggs med fördel som golv och/eller vägg då den är slittålig. Plattan är även frosttålig och kan användas utomhus. Allover serien finns i följande utföranden: Allover Lux som är blanka plattor eller Allover Matt som passar den som vill ha plattan i matt utförande. 1069
Lhådös Allover Lux Dark 60x60cm
Lhådös Allover Lux Dark 60x60cm
Lhådös Allover Lux Dark 60x60cm

Lhådös Allover Lux Dark 60x60cm

Lhados
Allover Lux Dark - en högblank klinkerserie i granitkeramik som skapar en känsla av både lyx och stil. Denna platta är blankpolerad och har formatet 60x60 cm.
802 SEK / m2
1069 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: DX60

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Allover Lux Dark är ett mycket exklusivt klinkers från Lhådös Kakel. Detta är en blank platta som strålar av exklusivitet samtidigt som den ger en harmonisk och naturnära känsla. Granitkeramik läggs med fördel som golv och/eller vägg då den är slittålig.
Plattan är även frosttålig och kan användas utomhus. Allover serien finns i följande utföranden: Allover Lux som är blanka plattor eller Allover Matt som passar den som vill ha plattan i matt utförande.

Specifikationer

VarumärkeLhådös Kakel
Storlek i cm60x60
YtaBlank
FärgSteninspirerad Svart
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop