product
4940Konradssons Terra grigio grå matt 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/konradssons-terra-grigio-gra-matt-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Terra-grigio-gra-matt-20x20-cm.pngInStock845SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusTerra är en serie med terrakotta och cementeffekter. Äntligen en platta där du kan leka med inredningskänslorna och skapa en unik och levande miljö. En melerad och varm klinkerserie i färgerna beige, ljusbrun, brun, grå, antracit och svart. Plattorna finns i formaten kvadrat och hexagon. Vi tror att inredningsarkitekterna kommer att palla pladask för denna serien. Kombinationsmöjligheterna är helt enkelt oändliga. Plattorna passar bra i en traditionell eller gammaldags miljö på både golv och vägg i kök, badrum, hall, tvättstuga, källare, på uteplats och balkong. 845
Konradssons Terra grigio grå matt 20x20 cm

Konradssons Terra grigio grå matt 20x20 cm

konradssons
845 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4713

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Terra är en serie med terrakotta och cementeffekter. Äntligen en platta där du kan leka med inredningskänslorna och skapa en unik och levande miljö. En melerad och varm klinkerserie i färgerna beige, ljusbrun, brun, grå, antracit och svart.
Plattorna finns i formaten kvadrat och hexagon. Vi tror att inredningsarkitekterna kommer att palla pladask för denna serien. Kombinationsmöjligheterna är helt enkelt oändliga. Plattorna passar bra i en traditionell eller gammaldags miljö på både golv och vägg i kök, badrum, hall, tvättstuga, källare, på uteplats och balkong.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop