product
6058Konradssons Retro Cendra Grå 7x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/konradssons-retro-cendra-gra-7x60-6058?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/KonradssonsRetroCendraGra7x60.pngInStock1075SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/traklinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusRetro är en ny fräck klinkerserie från Konradssons Kakel och är en frostsäker och tålig klinker som vågar sticka ut. Den unika strukturen påminner om ett målat trägolv som sakta slitits ner efter år av användning i Fransk landsbygd. Den patinerade ytan är extremt tålig och behåller den rustika känslan i åratal. Plattorna fungerar bra till både golv och vägg i kök och badrum men även i källare, hall, förråd, uterum, på uteplats och balkong. Serien kan sättas både i moderna och klassiska miljöer. Retro kommer i fyra olika färger, i två olika format - smalt rektangulära och hexagon.Fungerar utmärkt att kombinera efter behag.</p> 1075
Konradssons Retro Cendra Grå 7x60
Konradssons Retro Cendra Grå 7x60
Konradssons Retro Cendra Grå 7x60
Konradssons Retro Cendra Grå 7x60

Konradssons Retro Cendra Grå 7x60

konradssons
1075 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5471

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Retro är en ny fräck klinkerserie från Konradssons Kakel och är en frostsäker och tålig klinker som vågar sticka ut. Den unika strukturen påminner om ett målat trägolv som sakta slitits ner efter år av användning i Fransk landsbygd. Den patinerade ytan är extremt tålig och behåller den rustika känslan i åratal. Plattorna fungerar bra till både golv och vägg i kök och badrum men även i källare, hall, förråd, uterum, på uteplats och balkong. Serien kan sättas både i moderna och klassiska miljöer. Retro kommer i fyra olika färger, i två olika format - smalt rektangulära och hexagon.Fungerar utmärkt att kombinera efter behag.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm7x60
YtaMatt
FärgTräimitation Grå
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop