product
6527Konradssons Klinker Kaleido Cenere Grå 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/konradssons-klinker-kaleido-cenere-gra-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-KALEIDO-CENERE-GRA-30x30.jpgInStock460SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusKaleido från Konradssons är en klinkerserie i granitkeramik med slät och matt yta. Plattorna är lätt marmorerade och har en mindre gnistrande effekt. Plattan är frostsäker och är av granitkeramik så den är mycket tålig vilket gör att plattan passar till de flesta miljöer. Kaleido är en platta som skapar en modern känsla och finns i nyanserna sand, grå och antracit samt flera format. 460
Konradssons Klinker Kaleido Cenere Grå 30x30 cm

Konradssons Klinker Kaleido Cenere Grå 30x30 cm

Konradssons
460 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5754

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kaleido från Konradssons är en klinkerserie i granitkeramik med slät och matt yta. Plattorna är lätt marmorerade och har en mindre gnistrande effekt.
Plattan är frostsäker och är av granitkeramik så den är mycket tålig vilket gör att plattan passar till de flesta miljöer. Kaleido är en platta som skapar en modern känsla och finns i nyanserna sand, grå och antracit samt flera format.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop