• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3022Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/konradssons-kakel-genisis-loft-blackmoon-30x30-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Kakel-Genisis-loft-blackmoon-30x30-cm--Hos-Stonefactory_se.pngInStock845SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus<p>En skiftande, stenliknande klinkerserie i tålig granitkeramik. Genisis Loft kommer i tre olika storlekar med tillhörande mosaik. Serien klär med sin släta yta snyggt väggar som golv. Med mosaiken kan spännande effekter skapas. Ett tips är att med mosaiken skapa ett fall till brunnen i duschen. Genisis Loft fungerar i många stilar i hemmets alla rum, så som badrum, hall, vardagsrum, allrum, kök, uterum, altan, balkong och garage för att nämna några.</p>  845

Konradssons Kakel Genisis Loft Blackmoon 30x30 cm

Genisis serien - en stilren och modern klinkersserie perfekt lämpad för badrum, både för golv och väggar. Finns i följande utföranden moka, blackmoon, mineral och atlantic.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
konradssons
845 SEK / m2

Artikelnummer: 4884

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop