product
5103Konradssons Cem rasato antracite mörkgrå matt 30x30https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/konradssons-cem-rasato-antracite-morkgra-matt-30x30?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Cem-Rasato-Antracit.pngInStock736SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusCem är en klassisk klinkerserie i färgerna mörkgrått, vitt och grått med tillhörande mosaik i samma färger från Konradssons Kakel. Plattorna är matta och kan sättas på både golv och vägg. Serien passar bra i badrum, kök, hall, tvättstuga, förråd, uterum, på balkong och uteplats. 736
Konradssons Cem rasato antracite mörkgrå matt 30x30
Konradssons Cem rasato antracite mörkgrå matt 30x30

Konradssons Cem rasato antracite mörkgrå matt 30x30

konradssons
736 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6922

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Cem är en klassisk klinkerserie i färgerna mörkgrått, vitt och grått med tillhörande mosaik i samma färger från Konradssons Kakel. Plattorna är matta och kan sättas på både golv och vägg. Serien passar bra i badrum, kök, hall, tvättstuga, förråd, uterum, på balkong och uteplats.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgMörkgrå
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop