product
6169Konradssons Cem rasato antracite grå mosaik/nät matt 5x5https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/konradssons-cem-rasato-antracite-gra-mosaik?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/cem-gra-nat-30x30.jpgInStock2102SEK/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/mosaik/svart-mosaik/inomhus/mosaik/gra-mosaik/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusCem är en klassisk klinkerserie i färgerna mörkgrått, vitt och grått med tillhörande mosaik i samma färger från Konradssons Kakel. Plattorna är matta och kan sättas på både golv och vägg. Serien passar bra i badrum, kök, hall, tvättstuga, förråd, uterum, på balkong och uteplats. 2473
Konradssons Cem rasato antracite grå mosaik/nät matt 5x5

Konradssons Cem rasato antracite grå mosaik/nät matt 5x5

konradssons
2102 SEK / m2
2473 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6924

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Cem är en klassisk klinkerserie i färgerna mörkgrått, vitt och grått med tillhörande mosaik i samma färger från Konradssons Kakel. Plattorna är matta och kan sättas på både golv och vägg. Serien passar bra i badrum, kök, hall, tvättstuga, förråd, uterum, på balkong och uteplats.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmArk 30x30 cm
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9
MaterialMosaik
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop